Handwijs Handlezen

Referenties

Dit was een cadeautje voor mijn ziel, zomaar op een zomerse avond.

Ik kwam aan tafel bij Wies en dit was mijn 1e ervaring met een handanaliste. Ik heb er over gelezen en was erg nieuwsgierig hoe het zou gaan en wat het mij zou brengen. Wies pakte mijn handen en het voelde direct speciaal, zij voelde en keek. Benoemde de lijnen en welke betekenis zij hebben.
De analyse die zij mij gaf over wat zij in mijn handen zag raakten mij behoorlijk. Ze las in diepte van mijn ziel en zag de strijd die ik innerlijk voer. Bij mij gaf dat een gevoel van herkenning en erkenning. Ik vind het bijzonder dat dit zo zichtbaar was voor haar. Ze vertelde mij nieuwe inzichten over mijzelf, ontvouwde een gebied in mijn persoonlijkheid wat ik nog kan ontplooien.
Een voorbeeld is dat zij in haar analyse mijn verharding naar mijzelf las- . Mijn manier -hoe ik vanuit mijn Vuur en Water zijn (steeds weer) een muur bouw en mijn zachtheid niet laat zien.
Dat zij dit mij vertelde maakte mij weer wakker van wat mijn kracht is. Dit helpt mij in mijn werk waar ik alleen effectief kan zijn als ik dicht bij mezelf blijf en vanuit mijn zachtheid werk.
Dit was een cadeautje voor mijn ziel, zomaar op een zomerse avond.

Cora        

 

Mijn handlezing met Wies was het steuntje in de rug dat ik nodig had om eens grondig naar mijn leven te kijken en mijn sterkste krachten te benutten om te bereiken wat ik wil.

Wies is een heel bijzonder en intuïtief persoon. Mijn persoonlijke handlezing was dan ook een mooie ervaring die voor mij bepaalde gevoelens, eigenschappen en gedachten heeft bevestigd over wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik wil van mijn leven.
Bij Wies ben je meteen op je gemak, ze heeft een rustige, kalmerende werkwijze en haalt heel veel uit het lezen van je handen. Verbluffend hoe accuraat zij bepaalde karaktereigenschappen van mij kon omschrijven. Daarnaast geeft ze je handvaten die je kan gebruiken om een positieve draai te geven aan de eigenschappen die je eventueel in de weg zitten.
Mijn handlezing met Wies was het steuntje in de rug dat ik nodig had om eens grondig naar mijn leven te kijken en mijn sterkste krachten te benutten om te bereiken wat ik wil. Al met al een erg positieve ervaring, waarvoor Wies: bedankt.

Leah        

 

Het heeft niets met zweverigheid of toekomst voorspellen te maken en dat maakt het zo echt!

Afgelopen week ben ik bij Wies langs geweest voor een analyse. Ik kan er heel kort over zijn; professioneel, stelt je op je gemak, eerlijk en confronterend op een prettige manier.
Erg bijzonder dat iemand, die je nauwelijks kent zo'n duidelijk en concreet beeld kan schetsen waar ik mij volledig in herkende. Het heeft niets met zweverigheid of toekomst voorspellen te maken en dat maakt het zo echt!
Ik ben er heel blij mee en raad het andere mensen die meer inzicht willen krijgen in zowel hun positieve als "negatieve" karaktereigenschappen zeker aan.

Gabriëlle        

 

Verbijsterend dat je met een paar uur zo'n inzicht kan krijgen wat je anders zoveel hoofdbrekens en energie en zoeken kost.

Ik heb mijn ringen bij je laten liggen zoals je gemerkt zal hebben! Een directe aanleiding om je nog even te mailen, een idee dat toch al in mijn hoofd speelde.
Want ik ben zo blij met het consult! Het was zo loepzuiver en exact wat ik nodig had om te horen. Verbijsterend dat je met een paar uur zo'n inzicht kan krijgen wat je anders zoveel hoofdbrekens en energie en zoeken kost. Je hebt een bijzondere gave.
Ik zal je zeker aanbevelen bij mensen die ik ken en die hiervoor open staan. Ik hoop dat je met je gave de kans krijgt nog veel mensen te helpen.

Christine        

 

Zo specfiek en zo raak!

Dag Wies,
Afgelopen zaterdag (17 juli) heb je mijn handen gelezen op de Nataraj Beachparty. Eigenlijk ben ik verbijsterd wat je me te vertellen had. Zo specfiek en zo raak! Vooral de valkuilen die je noemde waren "eye-openers". Er was wel een gevoel van daar ergens gaat het fout, je woorden hebben me hierbij erg geholpen.
Ik heb bewondering voor je gave en dat je die met zoveel passie uitdraagt. Dat is mooi om te ervaren, maar ook waardevol voor je clienten.
Dank je wel :-)
Warme groet en Liefs,

Erik        

 

Wies heeft me een bevestiging gegeven van wat ik diep van binnen eigenlijk al weet, maar nog (steeds) niet toelaat.

7 jaar geleden had ik al eens een handlezing laten doen. Ik was benieuwd hoe de vlag er nu bij hing, ook gezien de onrust in mij en de onduidelijkheid over wat op dit moment te doen, welke kant op te gaan.
Wies heeft me -op een hele prettige en tegelijkertijd heel gedecideerde manier- een bevestiging gegeven van wat ik diep van binnen eigenlijk al weet, maar nog (steeds) niet toelaat. Kortom: een steuntje in de rug om stapje voor stapje het leven te gaan leven dat echt bij mij past.

Annemieke        

 

Ik had niet verwacht dat je op basis van de lijnen in mijn handen een ragfijne karakterstudie kon maken.

Ha Wies,
Vond het heel leuk en vooral inspirerend.
Ik vond het een heel bijzondere ervaring, omdat ik handlezen tot nu altijd heb geassocieerd met zweverigheid. Maar het tegenovergestelde is waar! Ik had niet verwacht dat je op basis van de lijnen in mijn handen een ragfijne karakterstudie kon maken. Ik weet nu waar mijn kracht ligt en waar ik me nog moet ontwikkelen. Ik ben blij dat we de sessie op cd hebben opgenomen omdat ik zeker weet dat ik daar in de toekomst nog profijt van ga hebben.

Pearl        

 

Wies kan je precies uitleg geven over welke talenten je beschikt en hoe je deze direct in jouw leven kunt toepassen.

Wies beschikt over een enorme kennis aangaande handlezen en weet dit ook op een vakkundige en prettige manier over te brengen. Hierdoor krijg je op een praktische manier inzicht in je eigen ik, met name de balans tussen rationeel, emotioneel en intuitieve gevoelens worden helder uiteengezet. Wies kan je precies uitleg geven over welke talenten je beschikt en hoe je deze direct in jouw leven kunt toepassen.
Dit alles doet ze op een integere manier.

René        

 

Wies Galjaard weet in mum van tijd tot de kern door te dringen.

Een ontmoeting die ertoe doet.
Wies Galjaard weet in mum van tijd tot de kern door te dringen. Nog vóór we elkaar hadden ontmoet wist ze waar -in mijn geval- de schoen wrong. We hadden elkaar alleen maar aan de telefoon gesproken om een afspraak te maken!
Wies Galjaard is een invoelend persoon met kijk op de zaak. Ze heeft ook plezier in het "lezen" en geeft je praktische wenken om het beste uit jezelf te halen, door met name je sterke kanten te belichten. Het was een goed gesprek en erg verhelderend.
Deze ontmoeting wens ik iedereen van harte toe.

Renate        

 

Heb dit als zeer goed ervaren.

Voor het eerst mijn handen laten lezen, heb dit als zeer goed ervaren.
Alles is heel herkenbaar en ik kan hier zeker wat mee.
Heel erg bedankt!

Trudie        

 

Ze heeft me terug weten te brengen naar mijn essentie en me prettig duidelijk gemaakt hoe ik beter van mijn talenten gebruik kan maken en wat mijn zwakten zijn.

Lieve vriendinnetjes,
Gister was het dan zover. Ik heb mijn handen laten lezen door Wies.
Jullie cadeau aan mij. Ik ben verbaasd hoe alles wat je bent, je jeugd, hoe je je verder hebt ontwikkeld, hoe je opereert in relaties en op je werk, hoe je ambities, je talenten, je valkuilen... allemaal in je handen staat.
Ze heeft me terug weten te brengen naar mijn essentie en me prettig duidelijk gemaakt hoe ik beter van mijn talenten gebruik kan maken en wat mijn zwakten zijn. Heel fijn!
Bedankt schatjes, het is een dierbaar en weldadig cadeau!
Grote kus van jullie Sofie.

Sofie        

Handwijs Referenties

'Kunnen handen en handlijnen veranderen?'  Lees het antwoord op deze vraag...